Veganský hrachový burger 220 g (dvojporce)

1 hodnocení
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Vegetarián, vegan nebo experimentátor se vším novým? Tohle se vám bude zaručeně líbit! Hrachový burger, který je tak chutný, jako žádný jiný. Posuďte sami! Důkaz místo slibů! 

V čem hrachový burger vyniká? 

  • Čistě rostlinný burger vhodný i pro vegany. 
  • Je také BEZLEPKOVÝ! Je tedy vhodný i pro celiaky. 
  • Proklatě dobře chutná. 

 

2 porce v balení. 

Dostupnost Objednáno
Cena 112,17 Kč bez DPH
129 Kč
Kód produktu 260
Kategorie Veganské produkty
Položka byla vyprodána...
 

Hrachový burger 2x110 g - tepelně upravený

Jak už název napovídá, základem hrachového burgeru nejsou živočišné, nýbrž rostlinné bílkoviny izolované z hrachu. Našim cílem nebylo napodobovat maso a vytvořit jeho autentickou, často až skoro chemickou náhradu, ale vytvořit přírodní produkt, který ocení nejen vegetariáni a vegani, ale také široká veřejnost, jako varianta rostlinného karbanátku k bramboru, k přípravě burgeru, plněné tortilly či pity nebo například do rajčatové omáčky ke špagetám. V hrachovém burgeru jsou důležité nejen hrachové bílkoviny, ale také cizrna, sušená zelenina a koření, které jsou pečlivě vybírány tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější chuťové pohárky. Hrachový burger neobsahuje žádná éčka ani jiné další pomocné látky.  

Složení: Vysoko proteinová směs (voda, 25 % hrachový proteinový izolát, 4 % hrachová mouka), škrob bramborový, cizrna, směs sušené zeleniny (rajče, cibule, karotka, petržel, řepa), jablečné pyré (voda, 45 % jablka), olej řepkový, ocet jablečný, vločka bramborová (100 % brambory konzumní), droždí lahůdkové (100 % inaktivované sušené kvasnice), sůl.

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1165 kJ / Tuky: 12 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,8 g / Sacharidy 24 g, z toho cukry: 6,6 g / Vláknina: 6,8 g / Bílkoviny: 16 g / Sůl: 1,6  g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: