Žitný perník s malinovým rozvarem a ořechy 900 g

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Jste tak trochu „na sladké“, ale říkáte si, že byste ho asi neměli jíst tak často? Věděli jste, že si můžete dát sladký perník a bude to nutričně vyvážená svačina? Ochutnejte tradiční moučník v netradičním žitném provedení. 

V čem perník vyniká? 

  • Je pečený z žitné mouky a sladký tak akorát. 
  • Má vyšší obsah vlákniny, vitaminů a minerálních látek než klasický perník. 
  • Může být nutričně vyváženou svačinou. 

8 porcí v balení. 

Dostupnost Objednáno
Cena 234,78 Kč bez DPH
270 Kč
Kód produktu 233
Kategorie Sladké koláče
Položka byla vyprodána...
 

Pokud toužíte po omamné vůni Vánoc v jakoukoliv roční dobu, zvolili jste správně. Vůně čerstvého perníku linoucí se kuchyní vás vtáhne zpět do bezstarostného dětství, ať chcete nebo ne. Základem perníku je žitná mouka, která je oproti klasické mouce výživově hodnotnější. Obsahuje vysoké množství vlákniny blahodárně působící na naše trávení a vyšší množství vitaminů a minerálních látek. Perník jsme doladili naším malinovým rozvarem, který mu dodá příjemnou kyselost, a vše jsme posypali křupavými vlašskými ořechy. Vychutnejte si perník třeba k odpolední kávě nebo ho nabídněte návštěvě. 

Složení: 63 % ŽITNÝ PERNÍK (MLÉKO POLOTUČNÉ, 30 % CELOZRNNÁ ŽITNÁ MOUKA, povidla švestková (93 % švestková dřeň, cukr, aroma, E330), cukr,VAJEČNÁ MELANŽ (100 % VEJCE SLEPIČÍ), cukr vanilkový, olej řepkový, 2 % perníkové koření, kakao, jedlá soda, kypřící prášek), 28 % malinový rozvar Peblo (76 % maliny, cukr třtinový, želatina jedlá), 9 % OŘECHY VLAŠSKÉ.

Alergeny: Obsahuje lepek, vejce, skořápkové plody, mléko a výrobky z něj. 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1023 kJ / Tuky: 8,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,2 g / Sacharidy 35 g, z toho cukry: 20 g / Vláknina: 4,2 g / Bílkoviny: 5,4 g / Sůl: 0,29 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1°C až 4°C. Po otevření spotřebujte co nejdříve. Uchovávejte ve vzduchotěsném obalu, aby nedocházelo k osychání koláče.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: