Celozrnný špenátový koláč s mozzarellou 650 g

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Máte rádi slané koláče nebo rádi ochutnáváte něco, co jste ještě neochutnali? Tuhle špenátovo-sýrovou kombinaci, budete milovat! 

V čem koláč vyniká? 

  • Je nutričně vyvážený,navíc s korpusem z celozrnného těsta. 
  • Hlavní jídlo pro dva úplně bez vaření a špinavého nádobí. 
  • Je vhodný i pro vegetariány. 

 

2 porce hlavního jídla (oběda). Nebo spoustu porcí na svačinu.  

Dostupnost Objednáno
Cena 257,39 Kč bez DPH
296 Kč
Kód produktu 248
Kategorie Celozrnné slané koláče
Položka byla vyprodána...
 

Ponořte se do chutí a vůní Francie a vychutnejte si tak francouzský quiche v  celozrnném provedení. Nadýchané celozrnné žitno-pšeničné těsto tohoto koláče je zdravější alternativou k tučnému těstu tradičního quiche. Kombinace špenátu, smetany a mozzarelly utváří nejen pestrou variaci barev ale i chutí. Stejně tak, jako si Francouzi vychutnávají své quiche teplé, studené nebo vlažné, tak i tento slaný koláč se dá jíst za tepla či studena.  

Složení: 43 % náplň (52 % špenát listový, cibule žlutá, SMETANA ROSTLINNÁ SÓJOVÁ (voda, slunečnicový olej, 4 % loupané SÓJOVÉ BOBY, cukr, emulgátor (estery sacharózy s mastnými kyselinami), stabilizátory (xanthan, guma guar, karagenan), mořská sůl, aroma), česnek, škrob kukuřičný, sůl, olej řepkový, pepř mletý černý), 43 % CELOZRNNÉ ŽITNO-PŠENIČNÉ TĚSTO (50 % MOUKA CELOZRNNÁ ŽITNÁ, 33 % MOUKA CELOZRNNÁ PŠENIČNÁ, zlepšující přípravky (MOUKA PŠENIČNÁ, PŠENIČNÝ LEPEK, cukr, emulgátory (E481, E471, E472e), E170, E300, enzymy), droždí, cukr, sůl, olej řepkový), 14 % MOZZARELLA (MLÉKO, sůl, MLÉČNÉ KULTURY, syřidlo, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervační látky E202).

Alergeny: Obsahuje lepek, mléko a výrobky z něj.

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 738 kJ / Tuky: 5,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,0 g / Sacharidy 22 g, z toho cukry: 2,9 g / Vláknina: 3,4 g / Bílkoviny: 8,2 g / Sůl: 1,4 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: