4. VEGETARIÁNSKÝ box pro rychlé a zdravé vaření (Chilli con carne, Boloňská, Hrachový burger)

2 hodnocení
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 5

Vegetariánský box potěší nejen zastánce bezmasého stravování, ale i ty, kteří hledají chutné alternativy. Jídla obsažená v boxu jsou delikátní a zároveň bohatá na všechny potřebné živiny, a tak plnohodnotně nahradí masové pokrmy. Naše veganské chilli con carne je téměř k nerozeznání od klasické mexické varianty. A co teprve vegetariánské boloňské ragú nebo hrachový burger? Ochutnejte a přesvědčte se sami.

Box obsahuje recepty a suroviny vč. příloh na tato jídla:

  1. Veganské chilli con carne s celozrnnou rýží (2 porce)
  2. Linguine s vegetariánským boloňským ragú a parmezánem (2 porce)
  3. Hrachový burger s celozrnnou bulkou a pažitkovým dipem (2 porce)

Dále doporučení na gramáže pro ty, co chtějí dbát na správný energetický příjem, úsporu času a kulinářský zážitek :)

Dostupnost Skladem
Cena 834,78 Kč bez DPH
960 Kč    
Kód produktu 197
Kategorie Boxy pro rychlé a zdravé vaření
 

Suroviny pro VEGETARIÁNSKÝ box pro rychlé a zdravé vaření (Chilli con carne, Boloňská, Hrachový burger):

  • 2 x 110 g Peblo hrachový burger  
  • 460 g Peblo vegetariánské boloňské ragú 
  • 600 g Peblo hrachové chilli con carne 
  • 2 x 120 g Peblo celozrnná bulka 
  • 60 g Peblo pažitkový dip 
  • 200 g rýže celozrnná 
  • 200 g těstoviny semolinové 
  • 60 g parmezán 
  • 140 g rajčata 
  • 80 g červená cibule 
  • 70 g sterilované okurky 

 

Peblo hrachový burger 

Složení: Vysoko proteinová směs (voda, 25 % hrachový proteinový izolát, 4 % hrachová mouka)škrob bramborový, cizrnasměs sušené zeleniny (rajče, cibule, karotka, petržel, řepa), jablečné pyré (voda, 45 % jablka), olej řepkový, ocet jablečný, vločka bramborová (100 % brambory konzumní),droždí lahůdkové (100 % inaktivované sušené kvasnice), sůl 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1165 kJ / Tuky: 12 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,8 g / Sacharidy 24 g, z toho cukry: 6,6 g / Vláknina: 6,8 g / Bílkoviny: 16 g / Sůl: 1,6 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.  

 

Peblo rostlinná omáčka Bolognese 

Složení: 28 % drcená rajčata, vývar zeleninový (voda, mrkev, petržel, cibule, pepř černý celý), víno červené, cibule, mrkev, rajčatový protlak, vysoko proteinový granulát (87 % hrachový proteinový izolát, hrachová mouka), olej řepkový, sůl, česnek, škrob bramborový, oregano sušené, pepř černý mletý.  

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 492 kJ / Tuky: 5,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g / Sacharidy 9,2 g, z toho cukry: 2,8 g / Vláknina: 2,0 g / Bílkoviny: 7,8 g / Sůl: 2,0 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.  

 

Peblo veganské chilli con carne 

Složení: Vývar zeleninový (voda, mrkev, petržel, cibule, pepř černý celý), 17 % drcená rajčata, cibule, 7 % paprika červená čerstvávysoko proteinový granulát (87 % hrachový proteinový izolát, hrachová mouka), rajčatový protlak, 3 % fazole červená sucháolej řepkový, škrob bramborový, sůl, česnek, paprika sladká mletá, kmín římský, majoránka, 0,4 % chilli sušené. 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 376 kJ / Tuky: 3,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g / Sacharidy 6,4 g, z toho cukry: 2,7 g / Vláknina: 2,9 g / Bílkoviny: 7,2 g / Sůl: 1,0 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.  

 

Peblo celozrnná bulka 

Složení: 62 % MOUKA PŠENIČNÁ CELOZRNNÁ, 15 % MOUKA PŠENIČNÁ HLADKÁ, zlepšující přípravek (MOUKA PŠENIČNÁ, PŠENIČNÝ LEPEK, cukr, emulgátory (E481, E471, E472e), E170, E300, enzymy), droždí, cukr, sůl, olej řepkový. 

Alergeny: Lepek. 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1087 kJ / Tuky: 3,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g / Sacharidy 42 g, z toho cukry: 2,7 g / Vláknina: 4,1 g / Bílkoviny: 12 g / Sůl: 1,6 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.  

 

Peblo pažitkový dip 

Složení: SMETANA ZAKYSANÁ (15 % tuku), JOGURT BÍLÝ FARMÁŘSKÝ (3,5 % tuku), med, šťáva citrónová, 3 % pažitka, sůl, pepř mletý černý. 

Alergeny: Mléko. 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 588 kJ / Tuky: 9,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 5,7 g / Sacharidy 11 g, z toho cukry: 10 g / Vláknina: 0,5 g / Bílkoviny: 3,1 g / Sůl: 1,4 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.  

 

celozrnná rýže 

Složení: 100 % rýže setá. 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1510 kJ / Tuky: 2,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g / Sacharidy 73 g, z toho cukry: 0 g / Vláknina: 2,5 g / Bílkoviny: 8,7 g / Sůl: 0 g. 

Skladování: Skladujte v suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.  

 

semolinové těstoviny (linguine) 

Složení: MOUKA PŠENICE TVRDÉ, voda. 

Alergeny: Lepek. Může obsahovat stopy vajec. 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1495 kJ / Tuky: 1,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g / Sacharidy 68 g, z toho cukry: 2,8 g / Vláknina: 5,9 g / Bílkoviny: 13 g / Sůl: 0,01 g. 

Skladování: Skladujte v suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.  

 

parmezán (Parmigiano Reggiano) 

Složení: MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo. 

Alergeny: Mléko.   

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku (pokud není na originálním obalu uvedeno jinak): Energetická hodnota: 1671 kJ / Tuky: 30 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 20 g / Sacharidy 0 g, z toho cukry: 0 g / Vláknina: 0 g / Bílkoviny: 32 g / Sůl: 1,6 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.  

 

sterilované okurky 

Složení: 100 % okurky sterilované bez nálevu. 

Alergeny: Může obsahovat stopy hořčice. 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 83 kJ / Tuky: 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g / Sacharidy 1,2 g, z toho cukry: 1,0 g / Vláknina: 0 g / Bílkoviny: 0,6 g / Sůl: 0,9 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: