Svíčková omáčka 450 g (dvojporce)

1 hodnocení
 
BEZ LEPKU Efekt lupa
 
  • 1 z 4

Milovaná česká klasika posunutá na jinou úroveň a navíc bezlepková? Bez mouky, bez smetany, a přesto krémově jemná? Tak to u nás rozhodně lze! 

V čem omáčka vyniká? 

  • Žádný polotovar! Poctivá a s péčí připravená omáčka z kvalitních surovin. 
  • Je zahuštěna pouze zeleninou. 
  • Je BEZLEPKOVÁ! Je tedy vhodná i pro celiaky. 
  • Zahuštěná pouze zeleninou.

 

2 porce v balení, 450 g.

Garantovaná doba expirace 14 dní.

Dostupnost Skladem
Cena 74,78 Kč bez DPH
86 Kč    
Kód produktu 254
Kategorie Bezlepkové omáčky
 

Jedinečná bezlepková, odlehčená svíčková omáčka. Ano, slyšíte správně. Tato varianta svíčkové je vhodná nejen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu, osoby, které chtějí sáhnout po něčem zdravějším, než je klasická podoba české svíčkové, ale také pro opravdové gurmány, kteří ocení její stále skvělou, typickou chuť. Cenou úspěchu neodolatelné chuti je na másle zarestované velké množství kořenové zeleniny, díky které není potřeba žádné mouky na zahuštění. Krémovitá struktura je zajištěna přídavkem mléka. Společně s Peblo jáhlovým knedlíkem a hovězím sous-vide masem vytvoříte bezlepkovou a nutričně vyváženou kombinaci, kterou si zajistíte plnohodnotný, zdravý, a především delikátní oběd. 

Složení: Voda, MLÉKO POLOTUČNÉ, mrkev, cibule žlutá, CELER BULVOVÝ, petržel, cukr krystal, ocet, HOŘČICE PLNOTUČNÁ (voda, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, ocet kvasný, kurkuma, cukr, sůl), MÁSLO ČERSTVÉ, olej řepkový, sůl, nové koření celé, bobkový list, pepř černý celý.

Alergeny: Obsahuje celer, mléko a výrobky z něj.

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 443 kJ / Tuky: 5,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g / Sacharidy 11 g, z toho cukry: 8,3 g / Vláknina: 2,1 g / Bílkoviny: 2,2 g / Sůl: 1,5 g. 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Země původu: Česká republika

Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: