6 hodnocení

Celozrnné krekry pohankové 200 g

Nečekaná návštěva a vy nemáte rohlíky na jednohubky? Žádný problém! S pohankovými krekry vykouzlíte během chvilky netradiční pohoštění, na kterém si všichni pochutnají.

V čem krekry vynikají?

  • Jsou pečeny z pohankové mouky.
  • Obsahují lněná a slunečnicová semínka a tím pádem i zdraví prospěšné tuky.
  • Výborná svačina nebo večeře, hodí se snad ke každé příležitosti.


Ideální jako alternativa pečiva.

Inspirativní recepty pro tento produkt:

POHANKOVÉ KREKRY S TVAROHOVÝM SÝREM A HRUŠKOU

POHANKOVÉ KREKRY S TVAROHOVÝM SÝREM A MRKVÍ

 

Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
79 Kč
Kategorie: Celozrnné krekry
Hmotnost: 0.2 kg
Položka byla vyprodána…

Tuto variantu celozrnných krekrů vyrábíme z přirozeně bezlepkové pohankové mouky. Pohanka bývá často opomíjenou surovinou, přestože v sobě tato tradiční pseudoobilovina ukrývá řadu tělu prospěšných látek. Řeč je zejména o rutinu, který posiluje naše cévy. K pohankové mouce jsme také přidali zdraví prospěšná slunečnicová a lněná semínka, díky kterým získáte nepostradatelné nenasycené mastné kyseliny. Zkuste krekry přikusovat k salátu, krémové polévce nebo je potřete oblíbenou pomazánkou. Pokud zrovna nemáte čas na přípravu svačiny, přibalte si je s sebou do kabelky, určitě vás potěší jejich skladné balení.

Složení: 66 % mouka pohanková celozrnná, slunečnicové semínko, len hnědý, olej řepkový, sůl, kypřící prášek.

Alergeny: Obsahuje velmi nízký obsah lepku.

Nutriční hodnoty na 100 g potraviny: energetická hodnota 1752 kJ, tuky 17 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1 g, sacharidy 54 g, z toho cukry 0,1 g, vláknina 6,8 g, bílkoviny 11 g, sůl 1,8 g.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření zkonzumujte do 3 dnů.

Země původu: Česká republika

Expirace: Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení